Uw winkelwagen is leeg!

De Orioles kunnen wiskundig worden geëlimineerd uit postseason-c

20-08-2018 0
De Baltimore Orioles gingen zondag binnen met het slechtste record van de majors. Op 37-86 zijn de Orioles 50 1/2 wedstrijden terug in de American League East met 39 te gaan. Ja, ze zijn wiskundig geëlimineerd - helemaal terug sinds 10 augustus, een nieuw record voor de vroegste exit in het divisie-tijdperk:
 
Met het verlies van de Orioles vandaag, zijn ze wiskundig geëlimineerd uit de AL East-race met nog 46 wedstrijden over in het seizoen, het meest in het divisietijdperk.
 
Ze binden ook de 1962 Mets en 1932 Red Sox voor de vroegste datum om te worden geëlimineerd uit de divisie / competitierace baseball kleding.
 
Om het nog erger te maken voor de Orioles, zouden ze al vanaf maandag geëlimineerd kunnen worden uit de strijd om de wilde kaart. Werkelijk. De Orioles gingen zondagse 37 wedstrijden achter de Oakland Athletics / Houston Astros binnen, waardoor ze een eliminatiegetal van drie kregen Baltimore Orioles baseball kleding.
 
Als opfriscursus kan het eliminatienummer worden gevonden met behulp van deze formule: Aantal wedstrijden in seizoen + 1 - overwinningen door Team X - verliezen door Team Y. Laten we de Orioles als voorbeeld gebruiken: 162 + 1 is gelijk aan 163; aftrekken 74 (de winsten van de A's en Astros) en dat geeft je 89; trek 86 (het totale verlies van de O) af en dat levert u drie op.
 
Wat dat betekent, is dat elke combinatie van Astros / A's overwinningen en Orioles-verliezen die voor drie combineert voor de eliminatie van Baltimore aanleiding zal geven. Het goede nieuws - relatief - voor de Orioles is dat de Astros en A's elke zondag opnieuw zullen spelen, waarbij de winnaar eerst het enige balbezit overneemt. Met andere woorden, ongeacht wat er zondag gebeurt, de O's zullen eindigen met een tragisch aantal van minstens twee.