Uw winkelwagen is leeg!

Diamondbacks handelsperspectief voor Seattle RHP Mike Leake

02-08-2019 0
Mike Leake # 8 van de Seattle Mariners gooit tegen de Texas Rangers in de eerste inning in Globe Life Park in Arlington op 30 juli 2019 in Arlington, Texas. (Foto door Ronald Martinez / Getty Images)
 
De Arizona Diamondbacks leken iets dichter bij kopen te doen dan verkopen op woensdag baseball kleding, de dag van MLB's handelsdeadline.
 
Na eerst het vooruitzicht van de Marlins nr. 5, de huidige Major League-werper Zac Gallen, te hebben overgenomen, namen de D-backs Mike Leake over van de Seattle Mariners, zoals voor het eerst gemeld door Jon Heyman nadat de klok om 13.00 uur sloeg. Volgens Nick Piecoro van AZCentral zal Single-A infielder Jose Caballero in de deal naar Seattle gaan.
 
Leake heeft nog $ 30 miljoen over een deal die loopt tot volgend jaar, en de Diamondbacks zullen daar slechts $ 6 miljoen voor betalen, heeft John Gambadoro van 98.7 FM Arizona's Sports Station geleerd.
 
Leake, afgestudeerd aan de staat Arizona die gooide voor de Reds, Giants, Cardinals and Mariners, bezit dit seizoen een 4.40 ERA voor Seattle. De 31-jarige rechtshandige heeft twee complete games gegooid, bezit een minuscule 1,2 wandelingen per negen en een 1.255 WHIP.
 
Voor zijn carrière heeft de ervaren hurler een ERA van 4.05. Hij is nooit een All-Star geweest en heeft geen Cy Young-stemmen gekregen, maar in 2013 heeft hij een indrukwekkende ERA van 3,37 opgebouwd.
 
Caballero staat niet in de top 30 van D-backs van MLB Pipeline. De 22-jarige speelde met high-A Visalia en sloeg .268 met drie thuisruns in 43 wedstrijden dit jaar.
 
De gerapporteerde toevoeging van Leake komt even voordat de Diamondbacks naar verluidt aas Zack Greinke naar de Houston Astros hebben geruild voor een pakket met vooruitzichten. De ene veteraan vervangt de andere, terwijl de D-backs ook Gallen hebben toegevoegd. Geen rapporten gaven aan dat Robbie Ray werd verhandeld, dus hij en Leake zullen voorlopig de top van de rotatie van Arizona bezetten.