Uw winkelwagen is leeg!

Dit is de reden waarom Red Sox naar Rick Porcello moet luisteren

19-06-2019 0
MINNEAPOLIS - Het zou gemakkelijk zijn om vanaf de top van Target Field te schreeuwen dat Rick Porcello een nieuw contract verdient na wat we maandagavond hebben meegemaakt.
 
De starter was dominant tegen de meest effectieve line-up van Major League Baseball, gooide zeven shutout-innings terwijl hij de Red Sox 'leidde naar een 2-0 overwinning op de Tweeling van de juggernaut.
 
Maar dit was slechts een fragment over waarom Porcello had moeten en moet worden overwogen voor een contractverlenging.
 
Vergeet niet, Porcello vertelde WEEI.com de dag voor de start van dit seizoen dat hij probeerde de Red Sox geïnteresseerd te krijgen in een deal die zich uitstrekt tot na 2019. Dit is wat hij zei:
 
"Ikzelf en mijn agent (Jim Murray) - mijn agent was ermee bezig - hij benaderde hen en sprak de wens uit om hier te blijven spelen. We hebben onze bereidheid uitgedrukt om een ​​korting te nemen om dat werk te maken. Maar toen de lente economisch begon, hadden ze niet het gevoel dat het zou passen. Het ging min of meer uit en er waren echt geen verdere gesprekken meer dan dat. "
 
Er werd geen aanbod gedaan door de Red Sox, die besloot om de contractverlengingen van Chris Sale en Xander Bogaerts te prioriteren en zodra het seizoen begon, werd duidelijk dat onderhandelingen met mensen als Porcello echt geen optie waren. De speler aan de andere kant heeft altijd de deur open laten staan.
 
"Ja, het is hoe erg ik hier wil spelen", zei de 30-jarige in maart toen hem werd gevraagd of hij in het seizoen contract zou spreken. "Ik denk niet dat het een afleiding voor me zou zijn, ik zou meer dan bereid en open zijn om te blijven praten als er enige interesse is van de Red Sox-kant in de toekomst, maar het is vrij veel voor hen op dit punt.
 
"Ik ben hier nu vier jaar, ik heb veel geleerd en ik heb echt genoten van het spelen voor en het vertegenwoordigen van deze organisatie en deze stad. Het is een beetje waar mijn hart is. Het werkt niet altijd zo om verder te leven of door te volgen. Dat deel is op dit moment een beetje teleurstellend: blijf gewoon op de weg en zie waar het terechtkomt. "
 
De werper die de Red Sox in het offseizoen een prioriteit gaf met een contract van vier jaar, $ 69 miljoen, Nathan Eovaldi, is opnieuw het slachtoffer geworden van fysieke kwalen. Zijn spullen en potentieel zijn ontegenzeggelijk intrigerender dan wat Porcello biedt, vandaar de bereidheid van het team om het geld toe te wijzen aan de vuurbol. Maar dagen als die tegen de Twins zouden de Red Sox eraan moeten herinneren dat ze misschien nog een keer willen kijken naar de voormalige Cy Young-winnaar.
 
Na een gruwelijke start dit seizoen heeft Porcello zich gevestigd in de exacte werper die we een jaar geleden gezien hebben, zittend met een 4.31 ERA in zijn 15 starts, waarbij de Red Sox een 9-6 teken dragen. En hoe hij erin geslaagd is om te dobberen en zijn weg te vinden naar het recente succes moet ook worden opgemerkt, met gameplans en goed genoeg dingen om zijn waarde als werper te bewijzen.
 
Deze keer was het zijn vier-zeemmer, die de handschoen van Sandy Leon beter deed dan enige andere keer dit seizoen, wat precies was wat de gedode man bestelde ten opzichte van de topopstelling van de majors.
 
"Het is wat ik moet doen", zei Porcello over zijn vermogen om onvoorspelbaar te blijven. "Ik gooi geen 98 (mph). Ik gooi niet die wisser-schuif die bijna automatisch is voor jongens, dat is wat we moeten doen, voor mij en Sandy en Vazqy, wanneer we line-ups aanvallen, we moet pitches kunnen uitvoeren en hoeken kunnen raken en snelheden kunnen veranderen en precies zijn, omdat ik geen overweldigende dingen gebruik die andere starters te bieden hebben en dat is hoe ik toon. "
 
"Hij heeft zijn huiswerk gemaakt, dat doet hij altijd", zei Alex Cora, manager van Red Sox. "Je kijkt naar teams die veel tegen deze jongens hebben gegooid, op zoek zijn naar neigingen en bepaalde dingen." "Zoals ik al zei, het is elke vijf dagen anders." Vandaag was het de vier-zeemeermin. "Andere nachten is het zinklood en de curveball en de verandering en zo .. Ik ben gewoon blij dat hij vandaag op de heuvel was ... We hadden hem nodig om niet alleen zeven te worden, maar om er zeven te domineren. '
 
Net als de invloed van J.D. Martinez op enkele van de jongere hitters van de Red Sox, moet het leiderschap van Porcello in die kamer absoluut door de organisatie worden gewaardeerd. Hij is niet de enige die de toon zet voor de verdedigende wereldkampioenen, maar als je de krachtigste stemmen in het team kiest, staat hij bovenaan de lijst.
 
'Hij is geweldig geweest,' zei Cora. "Hij had geen goede start van het seizoen maar hij bleef aan zijn vak werken en aanpassingen doorvoeren.Deze drie kerels, ze betekenen veel voor me in het clubhuis: David (prijs), Chris (Sale) en Rick. Ik heb een bericht of wat dan ook degenen die altijd op kantoor zijn en we praten erover en zij zorgen daar ook voor. Ook op hun eigen manier. Ze zijn heel anders. Hij is geweldig. een man die ik tegenkwam, hij vloog met me mee naar Puerto Rico toen we er de eerste keer heengingen met t