Uw winkelwagen is leeg!

Hoe zullen de tweeling het op gang houden totdat Santana terugke

08-04-2018 0
Een naam om in de gaten te houden is Adalberto Mejia die momenteel pitchert met Rochester, de gelieerde onderneming van Twins Triple-A. Mejia had zijn eerste echte smaak van de grote competities tijdens het seizoen 2017 en hij toonde zijn onervarenheid.
 
Hij maakte 21 starts en had een 4,50 ERA in 98 innings met 85 strikeouts. Hij liep echter een zorgwekkende 44 slagmensen en dat is iets dat hij moet verbeteren tijdens het spelen met Rochester.
 
De Minnesota Twins hebben ook top pitching-vooruitzicht Fernando Romero in Triple-A en hij zal een optie zijn om de leegte te helpen vullen. Romero is echter niet boven Double-A gegooid, dus hij zal nog meer kruiden nodig hebben voordat hij er klaar voor is.
 
Het zou spannend zijn om Romero in de Twins Cities ergens in dit seizoen te zien. Dat gezegd hebbende, september is waarschijnlijk de vroegste keer dat we hem zullen zien met de tweeling, of helemaal niet dit seizoen.
 
De meest logische weddenschap zou zijn als Phil Hughes die rol voor nu vervult. Hughes werkt zich terug van de blessure en is momenteel bezig met een Minor League-opdracht. Hij moet klaar zijn om te pitchen wanneer hij in aanmerking komt om van de uitgeschakelde lijst af te komen.