Uw winkelwagen is leeg!

John Means was Hot, maar Offense valt plat

15-04-2019 0
John Means was niet in de stemming om deel te nemen aan wedstrijden die de Boston Red Sox met hem speelden. De Baltimore Orioles startende werper ging vijf innings tegen de verdedigende World Series-kampioenen, waardoor slechts één punt in een 4-0 nederlaag.
 
Met het verlies viel de Baltimore Orioles terug naar 6-10 in het seizoen. Ze brachten ook de Philadelphia Phillies 2009 onderuit na het toestaan ​​van een thuisactie voor de 16e opeenvolgende wedstrijd om het seizoen te beginnen. Het kwam niet tot aan het einde van de achtste inning, maar een driemangenslag van Xander Bogaerts zette een uitroepteken op het ballgame en bleef een deprimerend punt van dit werperspersoneel.
 
Middelen werkten effectief in de eerste inning tegen de Red Sox en produceerden twee swingende strikeouts om de wedstrijd te leiden. Zijn eerste was een fastback van 92 mijl per uur in de zone om Andrew Benintendi te laten swingen en de inning af te maken door Steve Pearce te laten vissen op een wissel.
 
Hij merkte dat hij in de problemen zat om de tweede inning te starten en J.D. Martinez te raken met een worp, gevolgd door een Xander Bogaerts-honkslag, zodat er lopers op de hoeken kwamen met nul uit. Gelukkig voor middelen, besloot Martinez de arm van Joey Rickard niet in het juiste veld te testen door een flyball niet naar buiten te halen. De volgende slagbeurt resulteerde in een dubbelspel uit de slagbeurt van Eduardo Nunez en een grote opluchting voor Means.
 
Het was niet de enige slechte beslissing die Martinez in dit spel op de basispaden maakte. Nadat Boston een 1-0 voorsprong nam in de vierde inning op een OS van Bogaerts, werd Martinez verstrikt geraakt in een rundown nadat hij op een Dustin Pedroia zwakke groundball naar Means had gereden.
 
De lefty eindigde zijn tweede start van het seizoen met een gemakkelijke vijfde inning en sloot zijn dag af met een 5 IP, 4 H, 1 ER, 1 BB, 3 K pitching line. Hij verlaagde zijn ERA tot 1.98 na vijf wedstrijden dit seizoen. Het is niet allemaal onheil en somberheid met deze Baltimore Orioles pitching personeel. Zes beurten zouden natuurlijk beter geweest zijn, maar met regen in de voorspelling voor de wedstrijd van maandagochtend tegen de Red Sox, zou de pen een welgekomen vrije dag moeten krijgen voordat ze hun serie tegen de American League East-leading Tampa Bay Rays op dinsdag beginnen.