Uw winkelwagen is leeg!

MLB Handelsgeruchten: het laatste nieuws over Corey Kluber en de

07-11-2018 0
Er zijn een handvol teams die een kans hebben om de MLB buiten het seizoen op zijn kop te zetten als ze besluiten actief te zijn op de handelsmarkt.
 
De Cleveland Indians zijn zo'n team.
 
Volgens Buster Olney van ESPN zouden financiële beperkingen ertoe kunnen leiden dat een aantal belangrijke Seattle Mariners baseball kleding veteraan spelers buiten het seizoen op het handelsblok worden gewikkeld.
 
Er is veel om uit te pakken, en tweevoudig Cy Young Award-winnaar Corey Kluber is natuurlijk de naam die van de pagina springt.
 
Het was opnieuw een uitstekend seizoen voor de 32-jarige, toen hij 20-7 werd met een 2.89 ERA, 0.99 WHIP en 222 strikeouts in een Amerikaanse League-high 215 innings.
 
Kluber gaat het definitieve gegarandeerde seizoen van zijn contract binnen en verdient $ 17 miljoen in 2019.
 
Zijn huidige deal heeft echter ook een paar teamvriendelijke clubopties voor 2020 ($ 17,5 miljoen) en 2021 ($ 18 miljoen) die hem een ​​uiterst waardevolle handelschip maken.
 
Het zou zeker een paar van de top-tier vooruitzichten en meer om hem los te wrikken.
 
Carlos Carrasco heeft niet dezelfde verzameling hardware in zijn trofeeënkamer, maar hij is een even aantrekkelijke trade-chip.
 
De 31-jarige was dit afgelopen seizoen weer geweldig, gaande van 17 tot en met 10.38 ERA, 1.13 WHIP en 231 strikeouts in 192 innings.
 
De Indiërs oefenden al zijn $ 9,75 miljoen optie uit voor het komende seizoen, en zijn contract draagt ​​in 2020 nog een optiejaar bij $ 9,5 miljoen, dus hij zou ook meer vertegenwoordigen dan alleen een jaarhuur.
 
Met Trevor Bauer, Mike Clevinger en Shane Bieber ook in de startrotatie, zouden de Indiërs mogelijk een van Kluber of Carrasco kunnen ruilen en nog steeds een van de beste startende rotaties in het honkbal hebben.
 
In een markt waar Patrick Corbin, Dallas Keuchel en Nathan Eovaldi de best beschikbare gratis agenten zijn, zou het nu de perfecte tijd zijn voor de Indiërs om de waarde van hun topstarters te maximaliseren, terwijl ze mogelijk wat loonlobbyruimte vrijmaken en het bedrijfssysteem in de werkwijze.
 
Catcher Yan Gomes wordt ook vermeld als een potentiële handelskandidaat door Olney, en hij heeft ook waarde, zij het niet op hetzelfde niveau als de twee startende pitchers.
 
Na een paar downseizoenen kaatste Gomes terug en boekte een 103 OPS + met 26 doubles, 16 home runs en 48 RBI. Hij gooide ook 29 procent van de beste stelen uit, was voor het eerst een All-Star en eindigde het seizoen met 2.6 WAR.
 
Voor een team dat de catcher-positie wil verbeteren, maar niet geïnteresseerd is in een langetermijnengagement voor gratis agenten Yasmani Grandal en Wilson Ramos, kan Gomes een aantrekkelijk alternatief zijn.
 
De 31-jarige zal $ 7.083 miljoen verdienen in 2019, gevolgd door een paar redelijk geprijsde clubopties in 2020 ($ 9 miljoen) en 2021 ($ 11 miljoen).
 
Het probleem is dat, na het verhandelen van Francisco Mejia naar de San Diego Padres in ruil voor Brad Hand en Adam Cimber in de zomer, er geen duidelijke interne vervanger is dan een backup van Roberto Perez.
 
De definitieve naam op die lijst, Edwin Encarnacion, zal moeilijk te verplaatsen zijn.
 
De 35-jarige is in 2019 $ 21,667 miljoen verschuldigd en hij heeft een $ 20 miljoen teamoptie voor 2020 die een buy-out van $ 5 miljoen met zich meebrengt.
 
Encarnacion is nog steeds een gevaarlijke slugger, aangezien hij een 115 OPS + plaatste met 32 ​​thuislooppas en 107 RBI in 2018, maar teams zetten minder hoog op alleen voor aanvallers.
 
Het zou waarschijnlijk een goed deel van zijn salaris kosten om een ​​afnemer te vinden, en dat zou het doel verslaan.
 
Dus zullen de Indiërs echt overwegen om een ​​belangrijk veteraan stuk te verplaatsen?
 
Het is nog te vroeg om te vertellen honkbal kleding, maar in deze markt is winkelen met Kluber en Carrasco heel logisch, en het kan het team op de lange termijn helpen.