Uw winkelwagen is leeg!

Manny Machado neemt afscheid van Orioles en kijkt vooruit

29-07-2018 0
In zijn laatste acht maanden als Oriole - daterend uit de wintermeetings van december toen een handel voor het eerst een mogelijkheid werd - deed Manny Machado er alles aan om boven het lawaai uit te stijgen. Maar het was op een stil moment in de nacht van 18 juli toen hij eindelijk in de problemen kwam, zich realiserend dat hij geen Oriole meer was toen hij zijn kluisje in een leeg clubhuis bij Camden Yards inpakte baseball kleding, nam hij zijn naambord af.
 
"Ik nam mijn naamplaatje af en verloor het net", zei Machado afgelopen week als bezoeker bij Citizens Bank Park. "Ik was daar al acht jaar en het was gewoon ... het was de eerste keer dat ik het begaf. Ik moest daar weg omdat het echt lelijk zou worden. "
 
Machado, 26, is nu een Los Angeles Dodger. Hij ging van een Orioles-team dat de slechtste was in het honkbal toen hij in een playoff-race werd geduwd. Hij speelt zinvolle games voor drukke mensen. Zijn nieuwe teamgenoten waren gastvrij. Dodgers-manager Dave Roberts besefte dat Machado het gevoel had dat hij presteerde, trok hem op zijn eerste dag opzij en zei hem dat hij zichzelf moest zijn. Machado had het voordeel zich aan te passen aan zijn nieuwe omgeving met een 10-game roadtrip voordat hij zijn eerste game in het Dodger Stadium speelde.
 
Dit zijn allemaal dingen die hebben geholpen om de overgang van Machado zo naadloos mogelijk te maken. De voorstelling is er geweest. Machado begon vrijdag met hits in zes van zijn eerste zeven wedstrijden en homerde voor de eerste keer als Dodger op donderdag in Atlanta. Vanwege een recente blessure aan de voormalige Oriole Justin Turner, is de terugkeer van dit seizoen naar de shortstop nu inclusief een omweg terug naar het derde honk, waar Machado zijn eerste zes Major League-seizoenen speelde. Maar het is een zet die Machado heeft omarmd.
 
"Eindelijk kan ik gewoon ontspannen en tot rust komen in de wetenschap dat alles in vrede is", zei Machado. "Ik zal hier nu een tijdje zijn en ik kan nu gewoon ontspannen. Alles is klaar. Ik ga nergens heen. Ik hoef me over alles niet zorgen te maken. Ik kan gewoon gaan honkballen. Aan het eind van de dag was deze laatste week gek met veel gaande en mensen die wilden praten en nieuwe gezichten ontmoetten. Alles is nieuw geweest, maar het is slechts een deel van de ervaring dat ik ga proberen ervan te genieten en te blijven rijden, kijk terug naar alle geweldige dingen die me zijn overkomen. "
 
Machado speelt zijn eerste thuiswedstrijd in Dodger Stadium op maandagavond. Roberts verwacht dat het memorabel zal zijn.
 
"Ik denk dat het een opgewonden, warme, energieke ontvangst zal zijn," zei Roberts. "Er is duidelijk veel gespeculeerd, dus om eindelijk te spelen, is hij opgewonden. Maar de fans, er zullen veel mensen zijn. Er zullen op een maandagavond meer dan 40.000 zijn. '
 
Maar voordat dat Hollywood-verhaal wordt geschreven Baltimore Orioles baseball kleding, is al het afscheid dat leidde tot deze afgelopen week - het omzetten van de pagina over zijn Orioles-carrière via FaceTime en sms-berichten, telefoontjes en Instagram-berichten - niet eenvoudig.