Uw winkelwagen is leeg!

Nationaal RHP Max Scherzer vertrekt spel met schijnbaar letsel

03-09-2017 0
MILWAUKEE - De Max Scherzer van Washington werd opgeheven nadat hij 75 plaatsen over vijf innings had gehaald Washington Nationals baseball kleding, een inning nadat hij in de eerste baan in een bat lag.
 
Een liner van Milwaukee's Travis Shaw sloeg de 2016 National League Cy Young Award winnaar op zijn linkerbeen in de eerste. In Scherzer's vijfde-inning plaat verschijning sloeg hij een grounder om kort te stoppen, eerst naar beneden gegaan en werd makkelijk uitgeworpen.
 
De rechterhand steeg de vijfde voordat hij werd verwijderd om de zesde in een 1-1 wedstrijd te openen. Hij heeft twee hits en twee wandelingen toegestaan terwijl hij twee uitkwam, maar hij kreeg geen beslissing in de 3-2 overwinning van het team over de Brewers.
 
'Het is in de tweede plaats aangescherpt', zei Scherzer van zijn linker kalf. 'Ik kon erop plukken, maar ik kon niet lopen. Ik kon in mijn mechanica voelen dat ik nog steeds door de bal ging, dus ik wist dat ik mijn arm niet zou kunnen pijn doen.'
 
Scherzer, die op 1 augustus van Miami op een wedstrijd in Miami was verwijderd baseball kleding, heeft een nekbeschadiging gehad. Hij verwachtte niet langer te verliezen.