Uw winkelwagen is leeg!

Osuna's toekomst zou kunnen zijn op 3B

08-07-2017 0
Hij laserbeamed drie mannen van zijn positie in het linker veld, wordt de eerste groetje in Major League Baseball om drie outfields te helpen in een spel sinds Jim Edmonds deed het met de Engelen in 1994.
 
Het was zeker mooi; Zo'n fantastische vertoning van verdediging als Osuna - die ook slaat .242 met vijf thuislopen, drie drievouders en acht dubbelspelers - verzamelde zich zonder de minste zenuwen en gooide perfecte stakingen van links.
 
Maar een gedachte hier ...
 
Voor zo aantrekkelijk als alles wat het was, zou het kunnen dat Osuna de derde baseman van de Pittsburgh Pirates baseball kleding toekomst van de Piraten zou zijn? Zeker, zijn vertoning op donderdagavond tegen de Phillies bleek dat hij een kanon uit het buitengebied heeft en zijn toneelstuk in het verleden in eerste instantie heeft aangetoond dat hij daar zeker vaardig is, maar door omstandigheden kan het in ieders belang zijn om de transformatie van Osuna te beginnen In een derde baseman.
 
Of voeg tenminste nog een derde basis toe aan zijn repertoire.
 
Je ziet, met de manier waarop Josh Bell slaan en verdediging speelt - en het feit dat hij van beide kanten slaat - het lijkt me niet goed dat hij ergens binnenkomt. Tenslotte, na jaren van zoeken, blijkt dat de Piraten hun dagelijkse eerste baseman in Bell hebben gevonden.
 
Het outfield van Pirates, zoals we weten, is druk als iedereen gezond is en niet gesuspendeerd is met Starling Marte, Andrew McCutchen, Gregory Polanco en Adam Frazier, en er wordt nu al veel tijd gekregen van de toekomstige hoop op Austin Meadows.
 
Logica zegt dat er geen kamer is op de buitenfield herberg voor Osuna.
 
Maar derde basis - ja, derde basis!
 
Ik zou er niet op rekenen dat Jung Ho Kang ooit weer voor de organisatie speelt, omdat zijn visumproblemen die zijn ontstaan ​​na zijn drink- en rijproblemen in Korea lijken te zijn, zijn beëindigd zonder dat er een resolutie bestaat.
 
David Freese - getekend door volgend seizoen met een cluboptie voor 2019 - is een man die op het derde moment meer dan voldoende is, maar het is helder duidelijk dat hij beter in middelgrote doses is dan een man die elke dag moet spelen. Freese's beste rol zou kunnen zijn om een ​​derde en eerste te spelen en gemengd te worden tegen de pitchers manager Clint Hurdle, dat hij succes heeft tegen succes.
 
Dat gezegd hebbende, het lijkt een scherpe opening te zijn voor iemand om een ​​fatsoenlijke hoeveelheid spellen te spelen op het grote liga niveau voor deze franchise op de derde.
 
Als ik nu Osuna ben, spreek ik me op.
 
Ik zou naar de organisatie gaan en ze vertellen dat ik het graag zou willen schelen. Of die overgang nu of deze komende offseason zou honkbal kleding beginnen en in de volgende lente zou ik ze vertellen dat ik het wil maken.
 
En als je de Piraten bent, in plaats van naar buiten te kijken voor iemand die kan aansluiten wat nodig is, dan kan het antwoord net onder je neus liggen. Het antwoord kan misschien alleen Osuna zijn.