Uw winkelwagen is leeg!

Padres Prospect Met Honkbal In Storm

08-10-2017 0
Elk jaar maakt een jonge honkbalspeler "de sprong". Het gebeurt als er iets klikt en het natuurlijke talent dat alleen sporadisch is uitgekomen, wordt in volle kracht ontketend.
Dit jaar gebeurde het met Fernando Tatis Jr.
 
De Padres shortstop-vooruitzichten zetten een seizoen samen voor de leeftijden die zo ver van het linker veld kwamen, zelfs niet de club zag het komen.
 
'Ik denk het niet,' zei Padres Assistant Scouting Director Chris Kemp. 'Ik bedoel voor het seizoen als je zei dat deze man die nummers zou opmaken, zoals je zou zijn,' Nah, dat denk ik niet. 'Het is een beetje gek. Ik bedoel dat hij het jaar in Double-A moet afmaken in een playoff-jacht is vrij speciaal. '
 
Een beetje context daarover San Diego Padres mlb kleding; Tatis is slechts 18 jaar oud. Toen het seizoen begon met de Fort Wayne Tincaps was hij de 5e jongste speler in de Low-A Midwest League. Na een maand worstelde hij als jongeren. In begin mei leek de schakelaar te flipen.
"Mijn eerste helft was niet erg goed, maar toen was ik aan het leren," zei Tatis. "U kunt niet wissen, maar ik ben blij dat het gebeurd is omdat ik er van kan leren en nu nog beter ben."
 
Oh, leer daaruit dat hij deed. In een wedstrijd van 91 wedstrijden slaat Tatis op .300 met 19 thuislopen, 56 RBI en 23 gestolen bases, die de jongste 20-20 speler in de Midwest League geschiedenis worden. Dat verdiende hem een ​​call-up naar Double-A San Antonio, waar Tatis de playoff-jacht binnengekomen ... eindigde op een 9-wedstrijd slaanstreep ... en in het postseizoen hit .350 als de Missions leadoff hitter, een lop in elke single game.
 
Hebben we gezegd dat hij maar 18 is? Onlangs had Tatis een paar hits in het Padres instructie league spel tegen de beste vooruitzichten in het Texas Rangers systeem. Het spel werd gehouden in Petco Park, waardoor de boeren een proef kregen van hoe het het The Show wil bereiken.
 
Maar dat is iets dat Tatis al redelijk bekend is. 'Ik ben met mijn vader in een groot competitieveld geweest en die herinneringen kwamen terug. Ik ben blij en trots om hier te zijn, "zei Tatis, waarvan de vader (Tatis Sr.) 11 jaar in de bigs speelde en de enige man is om twee grote slagen in één inning te slaan. Senior dook dat in 1999 de Dodgers starter Chan Ho Park voor beide.
 
De jongere Fernando heeft de ervaringen van zijn vader ingepakt om hem te helpen op de expresslane naar de grote competities. 'We zouden dagelijks praten over wat ik aan het doen was en wat er gebeurde in het seizoen. Mijn vader was professioneel. Hij speelde dit spel, zodat hij weet wat, wanneer dit gebeurt, wat je moet doen. Hij vertelde me om het eenvoudig te houden. Leer elke dag. Het is een lang seizoen, dus je weet nooit wat er gebeurt. '
 
Tatis begon het jaar als een intrigerend talent. Hij beëindigde het als een van de top 15 vooruitzichten in alle honkbal. Padres Algemeen Directeur A.J. Preller verwacht dat Tatis kortstop blijft en waarschijnlijk in 2017 terug in San Antonio begint waar hij waarschijnlijk de jongste speler in de Texas League zal zijn.
 
Maar met groot talent komen grote verwachtingen voor. Tatis bloeide in relatieve onduidelijkheid. Nu is hij centraal en wordt hij beschouwd als het antwoord op de lange problemen van Padres bij shortstop. Als er druk is, zegt Fernando dat hij het niet heeft gevoeld.
 
'Nee druk,' zei Tatis. 'Het motivert me nog meer om er moeilijker aan te werken, want ik moet het elke dag brengen en nog beter zijn, omdat mensen dat verwachten.'
De dominicaanse-geboren Tatis begrijpt ook dat hij het soort talent heeft om het honkbal weer op te maken. Hij wil een show voor de mensen op de tribune zetten.
 
'Ik geef het mijn 100% omdat je nooit weet wanneer het de kans is dat mensen me zien spelen.'
 
De Padres heeft sinds Khalil Greene geen spannende jonge shortstop gehad. Fernando Tatis Jr. kan die droogte veel sneller aflopen dan verwacht.