Uw winkelwagen is leeg!

Praten met ... Padres derde basiscoach Glenn Hoffman

24-06-2017 0
Apadres 'coach voor de laatste 12 jaar, Glenn Hoffman heeft meerdere eigendom, front office en management veranderingen overleefd. Hij is gezien heel wat van zijn plek langs de derde basislijn.
 
Union-Tribune: Deze organisatie heeft geprobeerd om eerder van de boerderij te bouwen. Wat is er anders over wat de organisatie nu doet?
 
Hoffman: dit jaar is totaal anders dan elk ander jaar. Het is alsof je vanaf het nul begint. We gaan herbouwen vanuit de kleine competities en we zijn daaraan toegewijd. We gaan de kinderen de gelegenheid geven om hier op te staan ​​en een aantal belangrijke competities te krijgen en blijf oogjes open  mlb kleding om te zien welke toekomstige San Diego Padres zijn. De ontwerpklasse, het talent in de minderjarigen is anders dan de jaren daarvoor. Je zag het futurespel en je zag in de lente-training dat er veel talent is en die mannen zijn de levensbloed van de organisatie. We hebben er nooit echt aan verbonden tot dit jaar en ik denk dat het op lange termijn zal afbetalen.
 
U-T: Waarom denk je dat is?
 
Hoffmann: Ik denk dat het begint met eigendom. Ze hebben besloten dit is de route die ze met A.J. willen gaan. (Preller) en zijn scouting en de jongens die we internationaal hebben ondertekend en alles anders. In '07 en 2010 kwamen we dichtbij (tot de playoffs), maar met de overgang van eigendom op dat moment - niet eens maar tweemaal - en nieuwe GM's en dergelijke, was het moeilijk om hun zegel te zetten op wat ze wilden doen . Ik denk dat de Seidlers en Fowler, ze laten A.J. Ga het doen, wat geweldig is.
 
U-T: Je hebt een geschiedenis in speler ontwikkeling. Hoe effectief is het voor een organisatie als je zo veel verandert?
 
Hoffman: Het is moeilijk omdat wanneer een nieuwe G.M. Komt binnen, hij brengt zijn eigen mensen en zijn ontwerpklasse en dergelijke dingen in. Je ziet nooit resultaten zien. Het grootste ding is het ontwerp. Je krijgt je spelers in het systeem en probeert ze te krijgen om de Padre weg te spelen. Het gaat zoveel in de goede richting nu dat mensen heel erg opgewonden zijn. En bij Andy (Green) heb je een jonge manager die het spel kent en wie is niet alleen bezorgd over 25 jongens hier. Hij studeert het hele systeem. Hij heeft zijn handen en ogen erin.
 
U-T: Je hebt voor vijf managers in San Diego (Bruce Bochy, Bud Black, Pat Murphy, Andy Green en ja, Dave Roberts voor één officieel spel) gespeeld. Hoe is dat geweest?
 
Hoffman: Als de derde basiscoach, ben ik de leiding van een manager. Ik ben zijn ogen zo ver als wat hij daar wil doen, wat het misdrijf en dergelijke dingen betreft. Het is spannend - na acht jaar na Bochy en Black en nu kijkt Andy zich op de vroege leeftijd op de hoogte te stellen.
 
U-T: Wat is er anders onder Green?
 
Hoffman: Andy is erg fundamenteel. Hij ziet het spel en kan het vertragen. Hij kan het spel drie keer in de vooravond noemen en dat kost normaal gesproken tijd - als je zelfs zo veel tijd krijgt - en dat is hij meteen. Die ervaring, elk jaar met jongere kinderen, en waardoor ze de manier waarop hij wil spelen speelt, is zeer waardevol.
 
U-T: U was eens de interim-manager van Dodgers en zelfs geïnterviewd voor de Red Sox-leidinggevende baan. Heeft u nog steeds die soort ambities?
 
Hoffman: Ik hou van wat ik nu doe. Het heeft mij zo groot respect gegeven voor een manager, maar niet op dit moment. Het was niet goed voor de familie op dat moment, met vijf kleine kinderen die er rond liepen en dit en dat. Ik heb mijn tijd in die baan genoten. Ik denk dat je nooit kan zeggen - de kinderen groeien omhoog en gaan uit het huis - maar ik hou van het spel en ik vind het leuk om spelers te leren om beter te worden.
 
U-T: Is spelerontwikkeling een grotere nadruk op het grote competitiefiveau dan in het verleden?
 
Hoffman: Oh big time - meer dan ooit. Je bent altijd in vergaderingen en praten - hoe doe je, San Diego Padres mlb kleding wat doe je op de bord? Weinig delen van het spel. 'Je loopt die bal niet uit. Wat is er aan de hand? 'Het is geen veteraan team. In plaats van elkaar uit te roepen, moet u het doen. Het is een beetje verfrissend. Je hebt het niet al een tijdje gedaan. Je leert altijd maar in verschillende mate. Wat is soort van netjes dit jaar en volgend jaar zijn ze Padres. Voordat ze binnenkomen van een handel en hij is volgend jaar weg. Of hij zit in zijn wegen. Deze jongens komen omhoog, zijn onze jongens.