Uw winkelwagen is leeg!

Reds Recap: Knop een held weer als Reds beat Pirates

03-08-2017 0
PITTSBURGH - De Cincinnati Reds verlengen hun winnende streep naar drie, en pakten de Pittsburgh Pirates 5-2 op woensdag in PNC Park. Hier zijn de hoofdverhalen.
 
Jesse Winker Homered AGAIN. De 23-jarige outfielder heeft dit jaar slechts twee thuisrennen in Triple-A getroffen en dat totaal in de majors woensdag gebonden. Met één uit in de zevende inning, knuffelde Winker een 2-2 fastball van Joaquin Benoit in de laatste rij in het rechterveld, op een paar meter van het park te verlaten en in de Allegheny River te landen. Het schot zet de Reds op 3-2.
 
De vorige nacht sloeg Winker zijn eerste big-league homer in het midden en had hij baseball kleding een andere homer die hem stolen toen Starling Marte een indrukwekkende vangst in de linkerhand maakte. Winker ook gespeeld en scoorde op een offervlieg in de vierde om de score te openen.
 
Adam Duvall heeft een tweeredige homer van Star Reliever Felipe Rivero in de negende geklopt om de Reds een 5-2 kussen te geven.
 
Bryan Price trok Robert Stephenson vroeg, en het ging terug Cincinnati Reds baseball kleding. Stephenson kruiste door vijf innings, waardoor slechts één hit en twee wandelingen. Hij kreeg vijf groundouts en vier strikeouts onder de 15 outs die hij in die span opnam. En toen de Reds de bases hadden geladen in de top van de zesde, liet het er op uit dat zijn nacht daar zou eindigen.