Uw winkelwagen is leeg!

Verhaallijnen om te bekijken wanneer het Orioles 'Grapefruit Lea

22-02-2019 0
Terwijl de sneeuw in Baltimore begint te smelten, in het zonnige Sarasota, is de Orioles eerste lentetrainingswedstrijd van 2019 slechts een paar dagen verwijderd. Het lijkt erop dat werpers en vangers pas net hebben gemeld, want nou, dat deden ze eigenlijk - ongeveer 10 dagen geleden.
 
Dingen gaan snel, tenminste aan de fanzijde. Misschien niet aan de kant van de speler, want elke lente horen we over de monotonie van PFP-oefeningen en tegenover je eigen teamgenoten in de slagkooi. Het duurt niet lang voordat de spelers moe zijn van de lente-routine en hopen dat de echte spellen beginnen.
 
Maar deze lente brengt nieuwe intriges, en het begint met nieuwe manager Brandon Hyde. De opmerkelijke veranderingen waarover we in het kamp van O hebben gehoord, zijn een meer ontspannen algehele sfeer dan misschien voorgaande jaren, veel muziek tijdens trainingen en hoge snelheidscamera's die de bullersessies van de werpers opnemen.
 
Wat betreft de selectie zijn er enkele vertrouwde overblijfselen van veteranen van vorig jaar, maar er is ook veel jeugd. De Orioles kozen ervoor om dit jaar in feite af te zien van de markt voor gratis agenten, door slechts één major league free agent te ondertekenen - Nate Karns - laat in het offseizoen.
 
Er is concurrentie over de hele diamant, inclusief rechter veld, derde honk, korte stop en catcher. Het zal vooral interessant zijn om te zien hoe de spelers die bij deze posities betrokken zijn, tijdens Grapefruit League-wedstrijden strijden, omdat het hun kans is om te laten zien dat ze het verdienen om te beginnen.
 
Zal veteraan Alcides Escobar, getekend bij een minor league deal, in staat zijn om jonge Rule 5 draft-picks Richie Martin en Drew Jackson op korte termijn af te houden? Defensieve statistieken waren recent niet zo goed voor Escobar als aan het begin van zijn carrière, dus het zal interessant zijn om te zien of hij het nog steeds kan kiezen in deze voorjaarstraining games. Vorig jaar kreeg Escobar ruim de tijd op andere posities in het infield, dus uiteindelijk kan het een nutsbaan zijn die hij opslaat terwijl een van de jonge duiven de alledaagse at-bats uitschakelt bij een shortstop.
 
Catcher is nu een mysterie, maar verdediging is van het allergrootste belang voor iedereen die hoopt het optreden te vertragen. De lente is erg belangrijk voor het opbouwen van chemie tussen werpers en vangers, wat het verschil zou kunnen zijn tussen het vliegen naar het noorden met het team en het rapporteren aan een minor-league-partner. Austin Wynns en Chance Sisco lijken op dit moment de inside-track te hebben voor de catcher-positie, maar we zullen snel zien welke spring training-wedstrijden het uithalen.
 
De juiste veldslag omvat jongens als DJ Stewart, Austin Hays en nieuw ondertekende Eric Young Jr. Er is ook een kans dat iedereen die deze baan niet wint een extra outfielder kan worden op de selectie van de openingsdag. Maar ik denk dat de enige manier waarop Young de startbaan wint, is dat Stewart, Hays en elke andere jonge kerel die om de spot strijden plat op hun gezicht valt.
 
Het derde honk lijkt een van de minst gesproken over competities. De belangrijkste namen zijn Renato Nunez, die tegen het eind van vorig jaar een aantal games speelde terwijl hij zichzelf op het bord maar niet zozeer op het veld toonde, en Rio Ruiz, een offseason-aankoop van GM Mike Elias.
 
Misschien komt er een nieuwe naam naar voren in de loop van de voorjaarstraining. Maar een naam die op het moment niet echt in de mix lijkt te zitten, is Ryan Mountcastle, die het team op het eerste honk uitwerkt. Er is ook een kans dat een van de shortstop-kandidaten naar derde overgaat als geen van de eerder genoemde namen zichzelf afscheiden.
 
Tot slot, een paar belangrijke opmerkingen als u deze zaterdag uw televisies en radio's inschakelt voor het eerste Orioles lentetraining-spel. Hoe hoger het nummer op de trui van een speler, hoe jonger ze zijn en hoe minder kans het team te maken. Nu is dit niet altijd het geval, omdat een speler zijn trui later in de lente of aan het begin van het echte seizoen naar een lager nummer kan veranderen, maar houd dat gewoon in gedachten.
 
Ook is er veel lineup-omzet in het voorjaar, vooral in de vroege games. Werpers zijn niet lang genoeg uitgestrekt om meer dan een paar innings te doen, en positiespelers moeten constant worden in- en uitgefilterd zodat de coaches iedereen goed kunnen bekijken.
 
Houd dus deze punten in gedachten bij het afstemmen op het lentehonkbal en onthoud altijd - vooral tijdens een herbouw - dat geduld de sleutel is.