Uw winkelwagen is leeg!

Wat moet Orioles doen met Chris Davis?

30-08-2018 0
De Baltimore Orioles moeten uitzoeken wat te doen met Chris Davis.
 
Er is geen andere manier om het te zeggen. Het team tekende hem voor het seizoen 2016, toen hij 47 homers droeg en 117 punten reed in 2015. Twee jaar daarvoor sloeg Davis 53 homers en eindigde met 138 RBI (binnengeslagen punten). .
 
De deal was logisch op papier. Davis werd 30 in de voorjaarstraining en de Orioles maakten een grote beweging op het free-agent-front om een ​​populaire speler terug te brengen. Nu, twee seizoenen later, is het allemaal uitgegroeid tot een nachtmerrie.
 
De cijfers van Davis zijn gestaag gedaald sinds de ondertekening. Zijn slaggemiddelde van vorig jaar was slechts 0,252. Hij is de laatste tijd een beetje beter geraakt, maar tot en met 28 augustus sloeg de eerste honkman een bodemloze .173 aan met 16 homers en 48 RBI. Toen de Orioles hun recente vuurverkoop hielden om een ​​aantal dure contracten te lossen - Manny Machado, Zach Britton, Jonathan Schoop, onder anderen - bleef Davis.
 
Het is een albatros om de nek van het team. Davis zit in het derde jaar van zijn zevenjarige deal en $ 42 miljoen van dat geld zal worden uitgesteld tot 2037. Volgens Cot's Contracts zal Davis de $ 42 miljoen in uitgesteld geld in 10 termijnen van $ 3,5 miljoen per jaar uit 2023-2032 worden uitbetaald met vijf termijnen van $ 1,4 miljoen van 2033-2037.
 
Dat is een groot contract, en het zal moeilijk of onmogelijk zijn om een ​​ander team te overtuigen om het in een vak aan te pakken, vooral omdat Davis een van de ergste aanvallende seizoenen heeft die de sport ooit heeft gezien.
 
Wat de Davis-vraag nog ingewikkelder en verbijsterend maakt.
 
Wat doen de Orioles met hem?
 
De Orioles hebben duidelijk gemaakt dat ze zich in de wederopbouwmodus bevinden en willen jonger worden. Nu. Ze hebben de witte vlag geveegd in het seizoen 2018 en zijn herhaaldelijk een groep voormalige minderjarige deelnemers aan het hardlopen voor audities in de grote show.
 
Ze vertonen een jonge linkervelder genaamd Trey Mancini die het eerste honk speelde in de minor leagues die de plek van Davis op het eerste honk konden overnemen. Maar wat gebeurt er dan met Davis? Hij heeft zich ontwikkeld tot een solide, defensieve eerste honkman die Baltimore in vele situaties echt helpt.
 
Het lijkt hoogst twijfelachtig dat het team Davis eenvoudig van zijn contract zal bevrijden en eten wat er nog over is. De Orioles zouden links kunnen gaan zitten en Davis meer raken tegen linkshandige werpers. Ze hebben hem zelfs dagen achtereen gezeten. Ze hebben beide benaderingen al in 2018 geprobeerd en vonden weinig succes.
 
Baltimore zou hem volgend jaar terug kunnen brengen en hopen dat hij op de een of andere manier zijn slag opnieuw vindt. Hij heeft het eerder gehad. Maar Davis is een harde werker, en zelfs manager Buck Showalter zei in een pre-game interview halverwege het seizoen op MASN, dat de eerste honkman blijft zoeken naar het antwoord.
 
"Chris pusht elke dag en blijft proberen de oplossing te vinden voor de uitdaging die hij had", zei Orioles-manager Buck Showalter. "Het is erg frustrerend. We hebben allemaal gezien waar hij toe in staat is, maar dat heeft hij nu al een lange tijd niet meer kunnen doen. Het was moeilijk om te masseren. Chris is niet gestopt met duwen en is niet gestopt met proberen. "
 
Davis zei ook dat dit hele seizoen hem heeft gefrustreerd.
 
"Ik wil elke dag genieten van naar het werk komen, en er zijn dit jaar verschillende keren geweest waar aan het einde van de dag niet veel te zien was", vertelde Davis aan MASNSports.com. "Dat is zwaar. En het is moeilijk om te proberen het positieve erin te vinden. "
 
De Orioles hebben ongeveer vier weken over in het seizoen 2018, genoeg tijd voor Davis om te blijven proberen en op de een of andere manier zijn slaggemiddelde te verbeteren. Hoogstwaarschijnlijk, vanwege dat contract en hoe slecht Davis dit seizoen heeft geraakt, hebben de Orioles slechts een paar keuzes. Laat hem gewoon los, speel hem in een meer parttime rol of breng hem terug in 2019 en hoop dat 2018 gewoon een slechte droom in hun verleden wordt.
 
Ze zullen hem waarschijnlijk terug moeten brengen om te zien hoe hij het seizoen 2019 begint. Als hij goed slaat, laat hem dan elke dag spelen en alles komt goed met de wereld. Zo niet, bedenk dan een soort pelotonsysteem voor hem. Iemand die dat soort geld verdient, is moeilijk te verplaatsen en moeilijker om gewoon op de bank te vertrekken.