Uw winkelwagen is leeg!
08-10-2017
Elk jaar maakt een jonge honkbalspeler "de sprong". Het gebeurt als er iets klikt en het natuurlijke talent dat alleen sporadisch is uitgekomen, wordt in volle kracht ontketend. Dit jaar gebeurde het met Fernando Tatis Jr.   De Padres shortstop-vooruitzichten zetten een seizoen samen voor de leeftijden die zo ver van het linker veld kwamen, zelfs niet de club zag het komen.   'Ik denk het niet,' zei Padres Assistant Scouting Director Chris Kemp. 'Ik bedoel voor h..
03-09-2017
MILWAUKEE - De Max Scherzer van Washington werd opgeheven nadat hij 75 plaatsen over vijf innings had gehaald Washington Nationals baseball kleding, een inning nadat hij in de eerste baan in een bat lag.   Een liner van Milwaukee's Travis Shaw sloeg de 2016 National League Cy Young Award winnaar op zijn linkerbeen in de eerste. In Scherzer's vijfde-inning plaat verschijning sloeg hij een grounder om kort te stoppen, eerst naar beneden gegaan en werd makkelijk uitgeworpen. &nb..
03-08-2017
PITTSBURGH - De Cincinnati Reds verlengen hun winnende streep naar drie, en pakten de Pittsburgh Pirates 5-2 op woensdag in PNC Park. Hier zijn de hoofdverhalen.   Jesse Winker Homered AGAIN. De 23-jarige outfielder heeft dit jaar slechts twee thuisrennen in Triple-A getroffen en dat totaal in de majors woensdag gebonden. Met één uit in de zevende inning, knuffelde Winker een 2-2 fastball van Joaquin Benoit in de laatste rij in het rechterveld, op een paar meter van het park te..
08-07-2017
Hij laserbeamed drie mannen van zijn positie in het linker veld, wordt de eerste groetje in Major League Baseball om drie outfields te helpen in een spel sinds Jim Edmonds deed het met de Engelen in 1994.   Het was zeker mooi; Zo'n fantastische vertoning van verdediging als Osuna - die ook slaat .242 met vijf thuislopen, drie drievouders en acht dubbelspelers - verzamelde zich zonder de minste zenuwen en gooide perfecte stakingen van links.   Maar een gedachte hier ...
24-06-2017
Apadres 'coach voor de laatste 12 jaar, Glenn Hoffman heeft meerdere eigendom, front office en management veranderingen overleefd. Hij is gezien heel wat van zijn plek langs de derde basislijn.   Union-Tribune: Deze organisatie heeft geprobeerd om eerder van de boerderij te bouwen. Wat is er anders over wat de organisatie nu doet?   Hoffman: dit jaar is totaal anders dan elk ander jaar. Het is alsof je vanaf het nul begint. We gaan herbouwen vanuit de kleine competit..