Uw winkelwagen is leeg!
15-04-2019
John Means was niet in de stemming om deel te nemen aan wedstrijden die de Boston Red Sox met hem speelden. De Baltimore Orioles startende werper ging vijf innings tegen de verdedigende World Series-kampioenen, waardoor slechts één punt in een 4-0 nederlaag.   Met het verlies viel de Baltimore Orioles terug naar 6-10 in het seizoen. Ze brachten ook de Philadelphia Phillies 2009 onderuit na het toestaan ​​van een thuisactie voor de 16e opeenvolgende wedstrijd om het seizoen ..
22-02-2019
Terwijl de sneeuw in Baltimore begint te smelten, in het zonnige Sarasota, is de Orioles eerste lentetrainingswedstrijd van 2019 slechts een paar dagen verwijderd. Het lijkt erop dat werpers en vangers pas net hebben gemeld, want nou, dat deden ze eigenlijk - ongeveer 10 dagen geleden.   Dingen gaan snel, tenminste aan de fanzijde. Misschien niet aan de kant van de speler, want elke lente horen we over de monotonie van PFP-oefeningen en tegenover je eigen teamgenoten in de slagko..
07-11-2018
Er zijn een handvol teams die een kans hebben om de MLB buiten het seizoen op zijn kop te zetten als ze besluiten actief te zijn op de handelsmarkt.   De Cleveland Indians zijn zo'n team.   Volgens Buster Olney van ESPN zouden financiële beperkingen ertoe kunnen leiden dat een aantal belangrijke Seattle Mariners baseball kleding veteraan spelers buiten het seizoen op het handelsblok worden gewikkeld.   Er is veel om uit te pakken, en tweevoudig Cy ..
10-10-2018
Als je denkt aan outfieldvooruitzichten in Baltimore Orioles, zou Austin Hays de eerste naam kunnen zijn die in je opkomt. Echter, blessures lieten de voorraad van Hays in 2018 leeglopen, wat de weg vrijmaakte voor de Orioles om Cedric Mullins op te roepen om dagelijkse taken in het middenveld over te nemen.   Mullins, opgesteld in de 13e ronde in 2015, van de Campbell University in North Carolina, overtrof de verwachtingen bij elke minor-league stop die hij maakte.   ..
21-09-2018
Is deze late race voor play-off thuisveldsvoordeel, dan moet de vraag gesteld worden: zou het echt een voordeel voor de Braves zijn? De Atlanta Braves hebben dit jaar behoorlijk veel werk verzet op de baan van een record van 45-30. Dit indrukwekkende cijfer wordt echter gecompenseerd door een nogal sombere 39-38 opname in Suntrust Park na de reeks herstellende overwinning van woensdag op de kardinalen. Het is nogal raadselachtig, omdat statistisch teams bijna altijd beter presteren thuis ..
30-08-2018
De Baltimore Orioles moeten uitzoeken wat te doen met Chris Davis.   Er is geen andere manier om het te zeggen. Het team tekende hem voor het seizoen 2016, toen hij 47 homers droeg en 117 punten reed in 2015. Twee jaar daarvoor sloeg Davis 53 homers en eindigde met 138 RBI (binnengeslagen punten). .   De deal was logisch op papier. Davis werd 30 in de voorjaarstraining en de Orioles maakten een grote beweging op het free-agent-front om een ​​populaire speler teru..
20-08-2018
De Baltimore Orioles gingen zondag binnen met het slechtste record van de majors. Op 37-86 zijn de Orioles 50 1/2 wedstrijden terug in de American League East met 39 te gaan. Ja, ze zijn wiskundig geëlimineerd - helemaal terug sinds 10 augustus, een nieuw record voor de vroegste exit in het divisie-tijdperk:   Met het verlies van de Orioles vandaag, zijn ze wiskundig geëlimineerd uit de AL East-race met nog 46 wedstrijden over in het seizoen, het meest in het divisietijdperk. ..
29-07-2018
In zijn laatste acht maanden als Oriole - daterend uit de wintermeetings van december toen een handel voor het eerst een mogelijkheid werd - deed Manny Machado er alles aan om boven het lawaai uit te stijgen. Maar het was op een stil moment in de nacht van 18 juli toen hij eindelijk in de problemen kwam, zich realiserend dat hij geen Oriole meer was toen hij zijn kluisje in een leeg clubhuis bij Camden Yards inpakte baseball kleding, nam hij zijn naambord af.   "Ik nam mijn naamp..
08-04-2018
Een naam om in de gaten te houden is Adalberto Mejia die momenteel pitchert met Rochester, de gelieerde onderneming van Twins Triple-A. Mejia had zijn eerste echte smaak van de grote competities tijdens het seizoen 2017 en hij toonde zijn onervarenheid.   Hij maakte 21 starts en had een 4,50 ERA in 98 innings met 85 strikeouts. Hij liep echter een zorgwekkende 44 slagmensen en dat is iets dat hij moet verbeteren tijdens het spelen met Rochester.   De Minnesota Twins ..
17-01-2018
NEW YORK - Left-hander Wade LeBlanc heeft ingestemd met een minor league-contract met de New York Yankees en zal rapporteren aan de Major League Spring Training.   De 33-jarige LeBlanc was 5-2 met een 4,50 ERA in 50 reliefverschijnselen vorig jaar voor Pittsburgh, die zijn $ 1,25 miljoen optie voor 2018 afsloeg.   LeBlanc is 30-35 in negen seizoenen met een 4.40 ERA in 79 starts en 97 relief optredens voor San Diego (2008-11), Miami (2012-13), Houston (2013), de Yank..
08-10-2017
Elk jaar maakt een jonge honkbalspeler "de sprong". Het gebeurt als er iets klikt en het natuurlijke talent dat alleen sporadisch is uitgekomen, wordt in volle kracht ontketend. Dit jaar gebeurde het met Fernando Tatis Jr.   De Padres shortstop-vooruitzichten zetten een seizoen samen voor de leeftijden die zo ver van het linker veld kwamen, zelfs niet de club zag het komen.   'Ik denk het niet,' zei Padres Assistant Scouting Director Chris Kemp. 'Ik bedoel voor h..
03-09-2017
MILWAUKEE - De Max Scherzer van Washington werd opgeheven nadat hij 75 plaatsen over vijf innings had gehaald Washington Nationals baseball kleding, een inning nadat hij in de eerste baan in een bat lag.   Een liner van Milwaukee's Travis Shaw sloeg de 2016 National League Cy Young Award winnaar op zijn linkerbeen in de eerste. In Scherzer's vijfde-inning plaat verschijning sloeg hij een grounder om kort te stoppen, eerst naar beneden gegaan en werd makkelijk uitgeworpen. &nb..
03-08-2017
PITTSBURGH - De Cincinnati Reds verlengen hun winnende streep naar drie, en pakten de Pittsburgh Pirates 5-2 op woensdag in PNC Park. Hier zijn de hoofdverhalen.   Jesse Winker Homered AGAIN. De 23-jarige outfielder heeft dit jaar slechts twee thuisrennen in Triple-A getroffen en dat totaal in de majors woensdag gebonden. Met één uit in de zevende inning, knuffelde Winker een 2-2 fastball van Joaquin Benoit in de laatste rij in het rechterveld, op een paar meter van het park te..
08-07-2017
Hij laserbeamed drie mannen van zijn positie in het linker veld, wordt de eerste groetje in Major League Baseball om drie outfields te helpen in een spel sinds Jim Edmonds deed het met de Engelen in 1994.   Het was zeker mooi; Zo'n fantastische vertoning van verdediging als Osuna - die ook slaat .242 met vijf thuislopen, drie drievouders en acht dubbelspelers - verzamelde zich zonder de minste zenuwen en gooide perfecte stakingen van links.   Maar een gedachte hier ...
24-06-2017
Apadres 'coach voor de laatste 12 jaar, Glenn Hoffman heeft meerdere eigendom, front office en management veranderingen overleefd. Hij is gezien heel wat van zijn plek langs de derde basislijn.   Union-Tribune: Deze organisatie heeft geprobeerd om eerder van de boerderij te bouwen. Wat is er anders over wat de organisatie nu doet?   Hoffman: dit jaar is totaal anders dan elk ander jaar. Het is alsof je vanaf het nul begint. We gaan herbouwen vanuit de kleine competit..